Over Josine

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en ouders met allerlei wensen en zorgen. Hierbij zet ik al mijn creativiteit en ervaring in om samen op zoek te gaan naar grip op je gevoel, interne hulpbronnen, zelfvertrouwen en alles wat er nodig is om blij en nóg gelukkiger te worden.

In al mijn jaren als groepsleerkracht, zag ik regelmatig leerlingen die niet lekker in hun vel zaten. Ik ging dan in gesprek met de leerling en daar kreeg ik zoveel positieve reacties op van leerlingen en ouders en ik vond de gesprekken zo waardevol, dat ik hierover ben gaan studeren. Ik ben nu gediplomeerd kindercoach en werk ik ook nog als Specialist Begaafdheid SE/ZOOⓇ in het onderwijs. 

Josine is ook in te huren als Specialist Begaafdheid SE/ZOOⓇ 

Voor een workshop tijdens een studiedag, een gesprek over MB/HB beleid en/of wat te doen met (hoog)begaafde leerlingen in de groep. Klik hier voor contact over een aanbod op maat.

Mijn achtergrond is leerkracht en Specialist Begaafdheid SE/ZOOⓇ. Ik specialiseer mij tot Integratieve Kindertherapeut en volg deze studie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Voor deze specialisatie word ik begeleid door ervaren supervisoren.

De Nederlands Academie voor Psychotherapie.

Josine Maingois-de Vries is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Linked In: https://www.linkedin.com/in/josine-maingois-de-vries-75680313b/

Link naar mijn Instagram voor blogs/vlogs/leuke info:
https://www.instagram.com/kinderpraktijk_joshi/