Over Josine

In mijn praktijk begeleid ik kinderen en ouders met allerlei wensen en zorgen. Hierbij zet ik al mijn creativiteit en ervaring in om samen op zoek te gaan naar grip op je gevoel, interne hulpbronnen, zelfvertrouwen en alles wat er nodig is om blij en nóg gelukkiger te worden.

In mijn 16 jaar in het onderwijs, zag ik regelmatig leerlingen die niet lekker in hun vel zaten. Ik ging dan in gesprek met de leerling en daar kreeg ik zoveel positieve reacties op van leerlingen en ouders en ik vond de gesprekken zo waardevol, dat ik besloten heb om mij te specialiseren tot Integratieve Kindertherapeut. Tegelijkertijd coach en counsel ik kinderen met behulp van alle technieken die ik leer in mijn studie en werk ik ook nog als Specialist Begaafdheid in het onderwijs. 

Mijn achtergrond is leerkracht en Specialist Begaafdheid SE/ZOOⓇ. Ik specialiseer mij tot Integratieve Kindertherapeut en volg deze studie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Voor deze specialisatie word ik begeleid door ervaren supervisoren.

De Nederlands Academie voor Psychotherapie.

Josine Maingois-de Vries is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Linked In: https://www.linkedin.com/in/josine-maingois-de-vries-75680313b/

Link naar mijn Instagram voor blogs/vlogs/leuke info:
https://www.instagram.com/kinderpraktijk_joshi/